Överallt

Nallar

Egentligen är det tokigt. Nu när vi bestämt oss för att vi vill ha en liten ♥ bebis ♥ så längtar jag så fruktansvärt. Innan tänkte jag inte alls mycket på bebisar. Nu är dom överallt, alla dessa stora magar, barnvagnar och söta ungar. Vart var dom innan egentligen?

Dåliga nyheter

Ingen bebis denna månad. Tror aldrig att jag har blivit så besviken någon gång över att få mens. Men bara att försöka igen och försöka pricka in "rätt" dagar. Vi vill juh så himla gärna ha en liten bebis....

Tomorrow never dies

Imorgon kl 16:30 ska vi iväg och titta på det "perfekta" radhuset. Nästan så vi önskar att det inte är lika perfekt i verkligheten. Då slipper man bli mindre besviken om man inte får det.

Hem ljuva hem

Ett jättefint nyrenoverat radhus har hittats i våran stad som vi hemskt gärna skulle vilja ha. Även om vi inte skulle få det är det kanske dags att pallra sig till banken och prata huslån osv så det är klart den dagen vi hittar något vi vill ha. För det här radhuset blir nog lite snärjigt att hitta få.

Känslan är viktig

Känns inte bröstvårtorna lite ömma idag?......

Mjukt och skönt

Jag klämmer så in i norden på mina bröst för att känna om de är ömma. Nu är dom det pga allt klämmande...

Hemlige Molgan

Vad hemligt det känns med en hemlig blogg. Det känns skönt att ha någonstans där jag kan ventilera min längtan efter bebis. Min make sade igår att jag var så söt som skaffat en blogg åt bebisen innan jag ens visste om vi fått till det. Men det handlar juh först om den stora längtan och sedan om själva resan. Just nu är vi i önskansfasen.

Önskar
Önskar
Önskar


Jäklars vad vi önskar!

The sign

Läser allt jag kommer över om att vara gravid och tecken på att man är gravid. Brösten ska ömma och man blir ofta och lätt kissnödig. Mina bröst är inte ett dugg ömma  men kissnödig blir jag oftare än vanligt nu. Kan det vara ett tecken? Runt den 8-9/11 hade jag/vi tänkt göra ett test. Jag tror BIM är runt den 4-5/11. Jag tror, är inte helt säker dock.

i drömmarnars värld

Inatt drömde jag om att jag gjorde egna och personliga inbjudningskort till dopet av våran fis. ( I drömmen fans bebben redan där) Men allt gick bara fel och jag skickade till helt fel människor. Istället för nära och kära satt där i kyrkan 70 st främlingar. Det var en väldigt skum dröm, jag undrar vad den betyder.

Längtan

Nu är vi redo!
Låt oss bli föräldrar!
Låt det gå snabbt!
Låt oss bli mamma och pappa under 2008!


Vi längtar!

Bebbar i hink


RSS 2.0